Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι Δικαστικές Υπηρεσίες και κατ’επεκταση και οι εργαζόμενοι σ’αυτές στοχοποιούνται από δυνάμεις και πρόσωπα που αρέσκονται στην τυφλή βία, δυνάμεις με ξεκάθαρα αντικοινωνική συμπεριφορά, οι οποίες αυτήν την φορά, τοποθέτησαν την Τρίτη 8 Μαρτίου το βράδυ, εκρηκτικό μηχανισμό στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου προκαλώντας έντονη ανησυχία στους εκεί εργαζόμενους.

Και στο παρελθόν είχαμε ανάλογες βομβιστικές και εμπρηστικές επιθέσεις σε Δικαστικά κτίρια, όπως στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στο Δικαστικό Μέγαρο βόλου και Μυτιλήνης και αλλού.

Για άλλη μια φορά το επικίνδυνο της εργασίας μας, γίνεται ορατό και θέτει επί τάπητος το θέμα των ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ εργασίας μας, αλλά και της έλλειψης ασφάλειας στις Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν Και κατά των εργαζομένων.

Το επάγγελμα μας είναι επικίνδυνο, αντιμετωπίζουμε ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ εργασίας και επιτέλους, ας συμπαρασταθεί έμπρακτα, η πολιτεία στους Δικαστικούς Υπαλλήλους για όσα βιώνουν καθημερινά στους χώρους εργασίας τους.

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                 Η Γραμματέας

 Ντερζής Γεώργιος            Δήμου Ειρήνη