ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 1-10-2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΔΥΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΥΕ

ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 1-10-2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΔΥΑ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΥΕ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στις 15-9-2021 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΔΥΑ89 ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου και Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΟΔΥΕ. Ψηφίστηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και έγιναν προτάσεις των συναδέλφων για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη δράση των συνδικαλιστικών οργάνων.

Το Δ. Σ. του ΣΔΥΑ είχε αποφασίσει την διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών με ηλεκτρονικό τρόπο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, ειδικά και μόνο γι΄αυτή τη φορά.  Η απόφαση αυτή άλλαξε μετά από ψηφοφορία και η Συνέλευση αποφάσισε την πραγματοποίηση των εκλογών δια ζώσης, με την διαδικασία που γίνονταν μέχρι σήμερα.

Λόγω της απουσίας Δικαστικού Αντιπροσώπου για την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η Συνέλευση διακόπηκε και αποφασίστηκε η συνέχισή της, για την  εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, στις 21-9-2021, ώρα 13.00, κτίριο 13,  Αίθουσα 3.

Λόγω του χρόνου που απαιτείται για την προετοιμασία των εκλογών σε 11 εκλογικά τμήματα και με διπλές κάλπες, αφού ο νόμος απαγορεύει να είναι εγγεγραμμένοι σε κάθε εκλογικό τμήμα περισσότεροι από 150 ψηφοφόροι, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν οι εκλογές την 1-10-2021.  Η κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει στις 24-9-2021 και ώρα 12.00.

Αθήνα 17 Σεπτεμβρίου 2021

Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν.  Γραμματέας

  Σωτήρης  Τριπολιτσιώτης                                                    Δημήτρης  Ζιώγας

Ανακοίνωση - αρχείο .docx