Θεατρικές παραστάσεις και μουσικές σκηνές 

(Σε ειδικές τιμές για τα μέλη του ΣΔΥΑ)

Άμλετ ο Β΄- ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ – Λ. Αλεξάνδρας 74, Εξάρχεια, τηλ. 210 6424414

Σάτιρα της σαιξπηρικής τραγωδίας, με την Οφηλία να είναι τζάνκι, ο Λαέρτης gay, η Γερτρούδη αλλοπαρμένη, ο Οράτιος φοβιτσιάρης και ο Άμλετ… αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Παίζουν: Βλ. Κυριακίδης, Γ. Κωνσταντίνου, Χρ. Τσάφου, Β. Γουλιελμάκη. Σκην.: Μ. Τσαγκάρη. Κοστ.: Ν. Παναγιώτου. Φωτ.: Κ. Μαραγκουδάκη.

Τιμή εισιτηρίου 10 €, για όλες τις παραστάσεις

Με την προσκόμιση στο ταμείο του θεάτρου της  πρόσκλησης που μπορείτε  να προμηθευτείτε από τα γραφεία του ΣΔΥΑ ή από τα μέλη του Δ.Σ. από 9/1/2017


 

Το γλυκό πουλί της νιότης – ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ – Αγ. Μελετίου 61Α, Κυψέλη,  Τηλ.: 210 8640414

Μια ξεπεσμένη σταρ κι ένας φιλόδοξος νέος ακουμπάνε ο ένας στον άλλον, σε μια οριακή στιγμή της ζωής τους, που παραπαίουν ανάμεσα στην πραγματικότητα και στις ψευδαισθήσεις των καταχρήσεων. Παίζουν: Κ. Δανδουλάκη, Κ. Ζαχάρωφ, Γ. Ποιμενίδης. Σκην. – κοστ.: Γ. Πάτσας. Μουσ.: Ελ. Καραϊνδρου. Σκηνοθ:Ν. Κοντούρη. 

Τιμή εισιτηρίου 10€, για όλες τις παραστάσεις Με την προσκόμιση στο ταμείο του θεάτρου της  πρόσκλησης που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του ΣΔΥΑ ή από τα μέλη του Δ.Σ. από 9/1/2017


 

Ο Αϊ Βασίλης είναι σκέτη λέρα – ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ – Καρόλου 18, Αθήνα, τηλ. 210 522 1767

Μια συντροφιά του περιθωρίου, συναντιέται σε ένα παριζιάνικο γραφείο συμπαράστασης του απεγνωσμένου πολίτη και για κακή τους τύχη τα μέλη της βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα φόνο. Παίζουν: Σ. Βογιατζάκη, Τζ. Ευείδη, Κ. Ευριπιώτης, Άν. Κουρή, Φ. Σεργουλόπουλος, Χρ. Σιμαρδάνης, Χρ. Ζαχαριάδης.  Σκηνοθ. – διασκ.: Θ. Παπαθανασίου, Μ. Ρέππας.

Τιμή εισιτηρίου 10€, για όλες τις παραστάσεις Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ


 

Φαύστα – ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ – Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου 8 τηλ. 6972 37 75 02

Η Φαύστα του Μποστ είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την σουρεαλιστική καθημερινότητα που δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Η Φαύστα δεν είναι μία γυναίκα ή ένας ρόλος. Δεν είναι τραγωδία ή κωμωδία. Είναι η καταγραφή της ελληνικής πραγματικότητας σε μία γλώσσα κακοπαθημένη που τόσο αριστοτεχνικά χειρίζεται και ταλαιπωρεί ο συγγραφέας. Παίζουν:  Ελένη Κοκκίδου, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Γιαννακάκος, Γιώργος Οικονόμου, Αγγελος Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία: Μάρθα Φριντζήλα.

Τιμή εισιτηρίου 10 €, για όλες τις παραστάσεις Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ.


 

Ομερτά: Η σιωπή των ανδρών ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ (Σαρρή 27, Ψυρρή, Τηλ.: 210 3216382)

Κωμωδία. Η αντρική φιλία δοκιμάζεται μέσα από αλήθειες και ψέματα σε αυτήν την παράσταση που βασίζεται στο «Nos femmes» του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Ασούς. Ερμηνεύουν: Κ. Σπυρόπουλος, Θ. Ευθυμιάδης, Γ. Γαλίτης. Σκηνοθ.: Κ. Σπυρόπουλος. 

Τιμή εισιτηρίου 10 € (Όλες οι παραστάσεις εκτός Σαββάτου). Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ


 

Ο Θεός της σφαγής – ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – Βουκουρεστίου 10, τηλ.: 210 3312343

Σύγχρονη κωμωδία, που θέλει τους τέσσερις (εξαιρετικούς) πρωταγωνιστές να εκτρέπονται σε πρωτόγονες συμπεριφορές αντί να συζητούν για τον τσακωμό των παιδιών τους. Ερμηνεύουν: Κ. Μαρκουλάκης, Στ. Γουλιώτη, Οδ. Παπασπηλιόπουλος, Λ. Μιχαλοπούλου. Σκην.-κοστ.: Αθ. Σμαραγδή. Μουσ.: Μ. Μάτσας. Σκηνοθ.: Κ. Μαρκουλάκης 

Ισχύει μόνο για τις παραστάσεις Τετάρτης  &  Πέμπτης Τιμή εισιτηρίου 14€. Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ.


Για μια ανάσα…ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ (Ιπποκράτους 7, Κέντρο Τηλ.: 210 3626596)

Ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις. Μετά τη «Φιλουμένα Μαρτουράνο», ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί και πάλι την Ελένη Ράντου κι έναν δυνατό θίασο σε ένα ψυχολογικό θρίλερ που έκανε μεγάλη αίσθηση πέρυσι στο Λονδίνο. Με ένα φαινομενικά αθώο one night stand ξεκινούν όλα στο «Για μια ανάσα…». Ερμηνεύουν: Ελένη Ράντου, Ελένη Ουζουνίδου, Αντώνης Καρυστινός, Μελέτης Ηλίας, Κρίς Ραντάνοφ, Γιώργος ΜατζιάρηςΣκηνοθ.: Σταμάτη Φασουλή.

Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή 12€ Σάββατο & Κυριακή 15€ Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ.


 

Το ημερολόγιο ενός τρελού – ΘΕΑΤΡΟ ELIARΤ – (Κωνσταντινουπόλεως 127, Αθήνα, τηλ. 210 347 7677)

Μονόλογος του Νικολάι Γκόγκολ. Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του. Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του Ποπρίστσιν, η μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες μέχρι την ελευθερία του μυαλού, το πέταγμα της ύπαρξης για το Ανώτερο Εγώ του! Παίζει: ο Δημήτρης Γιώτης. 

Μόνο κάθε Τετάρτη έως 18/1/2017 Τιμή  εισιτηρίου 8€. Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ


 

Δεσποινίς Μαργαρίτα ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 74, Αθήνα τηλ. 210 6424414)

Μία δασκάλα του Δημοτικού μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας ξετυλίγει τη διττή της ταυτότητα. Της δασκάλας, μα και της γυναίκας που εξουσιάζει. Ερμηνεύει: Έφη Μουρίκη. Σκηνοθ.: Π. Ζούλιας.

Δευτέρα & Τρίτη Τιμή εισιτηρίου 10 € ανά 2 άτομα. Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ


 

ΤΕΧΝΗΣ «ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ» (Φρυνίχου 14, Πλάκα τηλ.: 210 3222464) & ΤΕΧΝΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟ (Πεσμαζόγλου 5, Κέντρο, Τηλ.: 210 322 8706)

(Για όλες τις παραστάσεις) Δευτέρα έως  Παρασκευή 10€ και Σάββατο & Κυριακή 12€. Με την επίδειξη στο ταμείο της κάρτας μέλους του ΣΔΥΑ


 

FEVER 2017 – ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ

 (Λεωφόρος Συγγρού & Λαγουμιτζή 25, Νέος Κόσμος)

ΜΟΝΟ για Σάββατο 14/1/2017 – Φιάλη ουίσκι, βότκα κλπ, 130€ ανά 6 άτομα – Κρατήσεις μέσω του κ. Αυλωνίτη στο τηλ. 6932414642


 

Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις, στον κ. Νίκο Αυλωνίτη τηλ. 6932414642

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γ. Γραμματέας

Θανάσης Κόκκινος                        Σωτήρης Τριπολιτσιώτης

Δείτε εδώ την ανακοίνωση σε μορφή .doc