Νέα Σύμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο για την διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού

Νέα Σύμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο για την διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Νέα Σύμβαση  του Υπουργείου Δικαιοσύνης με Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο για την

διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπέγραψε σύμβαση με νέο Διαγνωστικό Κέντρο, στο οποίο θα μπορούν να πραγματοποιούν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι, δωρεάν, το τεστ μοριακής ανίχνευσης του νέου κορωνοιού SARS-COV-2 .

Πρόκειται για το ιδιωτικό Διαγνωστικό “Κέντρο Acces To Genome (ATG)” που βρίσκεται στα Ιλίσια, 1)  Γ.  Σισίνη 8 και Αλκάνος  και  2)  Λαμψάκου 11.

Η εξέταση πραγματοποιείται με μεθοδολογία υψηλής ευαισθησίας και ειδικότητας (rt-Real time PCR – ~10 ιϊκά αντίγραφα ανά αντίδραση) στο σύστημα Mx3005P της Agilent Technologies.

Θα γίνεται μόνον κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία του Διαγνωστικού Κέντρου στο τηλέφωνο 210 7233323.

Η ταυτοπροσωπία του ατόμου που ζητά την εξέταση θα αποδεικνύεται κατόπιν προσκόμισης αποστολής σχετικού email στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  infoathens@atg-labs.gr από τον Προϊστάμενο της Γραμματείας της Δικαστικής Υπηρεσίας που υπηρετεί ο κάθε υπάλληλος.

Εφόσον οι δειγματοληψίες έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, τα αποτελέσματα θα εκδίδονται αυθημερόν και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει το άτομο που υποβλήθηκε στην εξέταση.

Το Διαγνωστικό Κέντρο προσφέρει για τα μέλη των οικογενειών των Δικαστικών Υπαλλήλων έκπτωση 16% από την αρχική τιμή των 60 ευρώ και έτσι η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ.

Αθήνα 4 Μαρτίου 2021

Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν.  Γραμματέας

  Σωτήρης  Τριπολιτσιώτης                                                     Πανωραία   Τέγα

Δείτε την ανακοίνωση σε μορφή .docx