ΑΙΤΗΣΗ ΛΗΨΗΣ SMS

Για να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο (newletter) στο email σας & γραπτών μηνυμάτων SMS από τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας με περιεχόμενο αποκλειστικά και μόνο για τις αποφάσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

  • Το email σας διατηρείται στην ιστοσελίδα μας για λόγους πιστοποίησης και για αποστολή ενημερωτικών δελτίων μέσα από την πλατφόρμα Mailchimp. Δεν κοινοποιείται σε τρίτους.
  • Στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνεται παραπάνω αποδέχεστε την παραλαβή γραπτών μηνυμάτων SMS από τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας με περιεχόμενο αποκλειστικά και μόνο για τις αποφάσεις και δραστηριότητες του Σωματίου

Ο ΣΔΥΑ συμμορφώνεται με την κοινοτική οδηγία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για να γίνει αυτό εφικτό γίνεται διαγραφή όλων των παλαιών λιστών παραλαβής SMS και νεα πιστοποιημένη εγγραφή στο σύστημά μας.
Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική προστασίας και χρήσης των δεδομένων σας για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων sms στο κινητό τηλέφωνο σας και αν συμφωνείτε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.