ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Eργαζόμενη – Εργαζόμενε,  σε όποιο τομέα και αν ανήκεις, ένωσε τις δυνάμεις σου και αγωνίσου  ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων που επιβάλλουν στον λαό την  φτώχεια  και την ανέχεια  με  πρόσχημα  τη … «σωτηρία» του !!! Η έξαρση του κυβερνητικού αυταρχισμού δεν έχει πια όρια. Χθες ήταν η Χαλυβουργική, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, η επιστράτευση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τώρα, η Κυβέρνηση του «Νόμου και της Τάξης» χτύπησε πάλι και συνέλαβε συνδικαλιστές, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΠΑΜΕ, επειδή διαμαρτύρονταν για την κατάντια του ασφαλιστικού.

Γελιούνται αν νομίζουν ότι έτσι θα τρομάξουν τους εργαζομένους. Το δικό τους φόβο δείχνουν μπροστά στους αγώνες που έρχονται !!!

Στο χώρο της Δικαιοσύνης, παρακολουθούμε με πόση ευκολία κηρύσσονται παράνομες όλες οι απεργίες των εργαζομένων, σε μια προσπάθεια ποινικοποίησης του συνδικαλισμού και των εργατικών κινητοποιήσεων. Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας καταδικάζει  τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την αστυνομική βία και συμπαραστέκεται στους συναδέλφους, εργαζόμενους που δικάζονται σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Τα προβλήματα των εργαζομένων και όλου του λαού μας δε λύνονται  με καταστολή και δικαστικές αποφάσεις, παρά μόνο με μαζικοποίηση και αγώνα,  ενάντια σε αυτές τις βάρβαρες και αντιλαϊκές πολιτικές.

Για το   Δ. Σ.

            Ο  Πρόεδρος                                                              Ο  Γεν.  Γραμματέας

Σωτήρης  Τριπολιτσιώτης                                             Θανάσης   Κόκκινος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .PDF