ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι, τα μέλη του  Δ.Σ.  του Συλλόγου μας  δέχονται  το τελευταίο χρονικό διάστημα  πολλά ερωτήματα από συναδέλφους, σχετικά με το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα που ισχύει σήμερα,  μετά  τις πολλαπλές τροποποιήσεις του τα τελευταία χρόνια. Προκειμένου να έχουν οι συνάδελφοι έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση στο θέμα αυτό, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το γνωστό και έγκριτο εργατολόγο  κ. Δημήτριο Μπούρλο.

Θα πραγματοποιηθούν  δύο  ομιλίες για θέματα που αφορούν τους  Δικαστικούς Υπαλλήλους, όπως  προϋποθέσεις συνταξιοδότησης της κύριας ασφάλισης, διαδοχική ασφάλιση,  ταμείο νομικών,  εξαγορά πλασματικών ετών κ.λ.π. Μετά το τέλος των ομιλιών του θα απαντήσει σε ειδικότερα ερωτήματα που θα τεθούν από συναδέλφους.

1η  ΟΜΙΛΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 13-12-2012   ΩΡΑ 09.30 ως 12.00

Στον χώρο εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών (είσοδος από τα δεξιά του Αρείου Πάγου) – Για τους Δικαστικούς Υπαλλήλους που εργάζονται στα κτίρια του Αρείου Πάγου, του Εφετείου και του Ειρηνοδικείου Αθηνών και όλων των περιφερειακών Ειρηνοδικείων.

2η  ΟΜΙΛΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-12-2012   ΩΡΑ 09.30 ως 12.00

Στο αμφιθέατρο του κτιρίου  13   1ος όροφος – Για τους Δικαστικούς Υπαλλήλους που εργάζονται σε όλες τις υπηρεσίες του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

Για το   Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                    Ο  Γεν.  Γραμματέας