ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΦΕ

(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)

ΣΕ ΣΕΡΒΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ TAKE OUT (ΠΑΚΕΤΟ)

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ CAFE
Ευελπίδων 97 (έναντι κεντρικής εισόδου Πρ. Σχολής Ευελπίδων)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αποδεχόμαστε το αίτημα του Συλλόγου σας για παροχή διαρκούς έκπτωσης στα μέλη σας.

Κατ’ αρχήν να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας είναι ανώτερης ποιότητας και προδιαγραφών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο καφές που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή espresso και των παραγόμενων από αυτόν ροφήματα cappuccino freddo κλπ είναι μάρκας Illy, ο ελληνικός καφές είναι Λουμίδης, τα τυριά και τα αλλαντικά είναι Α ποιότητας (ζαμπόν μπούτι, τυρί Γκούντα κλπ) τα είδη αρτοποιίας μας είναι Γαλλικά (κρουασάν μπαγκέτες). Το κατάστημα μας φέρει την τιμητική διάκριση Artisti Del Gusto Illy από τον Απρίλιο του 2009 που διασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς σε Ελλάδα και Ιταλία ώστε να παραμένει ενημερωμένο για όλες τις εξελίξεις στην παρασκευή ροφημάτων με βάση τον καφέ.

Η έκπτωση θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου την στιγμή της παραγγελίας τους και πριν εκδοθεί το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη) και οι τιμές για τους Δικαστικούς Υπαλλήλους είναι οι εξής :

1.  Για τα σερβιριζόμενα εντός του καταστήματος μας προϊόντα έκπτωση 20% στις τιμές καταλόγου.
2.  Για τις αγορές take out (πακέτο) θα ισχύει ο ακόλουθος συνημμένος κατάλογος

Με εκτίμηση,

Δεληγιάννης Ανδρέας