Εκπτωτικές Κάρτες ΟΑΣΑ 2021 – 2022

Εκπτωτικές Κάρτες ΟΑΣΑ 2021 – 2022

ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι και για το 2021 ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ, δίνει τη δυνατότητα στους Δικαστικούς Υπαλλήλους και στα μέλη των οικογένειών τους που ενδιαφέρονται, να αποκτήσουν με έκπτωση ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Ο.Α.Σ.Α.

Το κόστος για 12 μήνες από 1-5-2021 μέχρι 30-4-2022 είναι 255,00€ (Από 300€)

Οι κάρτες ισχύουν για: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιά- Κορωπί), για τους μήνες, Μάρτιο του 2020 μέχρι και Φεβρουάριο του 2021. Δεν ισχύουν: Στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ-80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ

Όσοι για πρώτη φορά θέλουν να αποκτήσουν την προαναφερόμενη ηλεκτρονική κάρτα, θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο εκδοτήριο Ο.Α.Σ.Α., και να ζητήσουν από τον υπάλληλο να τους χορηγήσει αυτήν την κάρτα χωρίς φόρτιση, αφού πρώτα ενημερώσουν τον υπάλληλο ότι θα τη χρησιμοποιήσουν, ως ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών και ότι, μέσω του συνδικάτου τους, θα τη φορτώσουν με επιδότηση, σύμφωνα με τη σύμβαση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Ο.Α.Σ.Α. Στη συνέχεια αφού επιδώσουν στον υπάλληλο τον ΑΜΚΑ τους και του επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους  ο υπάλληλος αφού θα τους φωτογραφίσει θα τους ζητήσει έναν οκταψήφιο αριθμό, ως pin, και θα τους δώσει, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, το έντυπο της ηλεκτρονικής κάρτας.

Υπενθυμίζουμε ότι επιβάλλεται οπωσδήποτε να θυμούνται όλοι αυτό το οκταψήφιο pin, διότι μόνον με αυτόν τον οκταψήφιο αριθμό θα μπορούν να επανακτήσουν την κάρτα τους, από τον ΟΑΣΑ, σε περίπτωση απώλειας.

(Σε περίπτωση απώλειας της  κάρτας, για επανέκδοση, χρειάζονται όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθώς και ο οκταψήφιος pin της προηγούμενης κάρτας. Έτσι μόνον θα μπορέσουν με κόστος μόνον 2€, μέσω ΟΑΣΑ, να αποκτήσουν ξανά την κάρτα τους με όσο υπόλοιπο φόρτισης περιέχει.)

Όλοι όσοι ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία αλλά και όσοι είναι ήδη κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας που λήγει το επόμενο διάστημα και επιθυμούν την επαναφόρτιση της, θα πρέπει να προσκομίσουν έως και την Παρασκευή 16/4/2021  στα μέλη του Δ.Σ. του ΣΔΥΑ:

  1. Φωτοτυπία της κάρτας από την πλευρά της φωτογραφίας (στην οποία να φαίνεται καθαρά ο αριθμός της)
  1. Το καταθετήριο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με το ποσό των 255,00€ στον Αριθμό Λογαριασμού του ΣΔΥΑ, με IBAN: GR  8901  7100  7000  6007  0101  98476

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δικαιούχοι των καρτών για το διάστημα 11/03/2020 έως 04/05/2020 που είχαν ενεργοποιημένη κάρτα δικαιούται αποζημίωση covid και ΠΡΕΠΕΙ να προσέλθουν στο πλησιέστερο ΑΜΕΚ (Αυτόματο πωλητή) και να επιλέξουν επιδότηση για να περαστεί η αποζημίωση στην ελεύθερη θέση στην κάρτα τους. Όταν πραγματοποιήσουν επιδότηση covid, και τότε μόνο, μπορεί ο ΟΑΣΑ να φορτίσει την κάρτα με το νέο ετήσιο κόμιστρο.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας όλοι οι κάτοχοι των  καρτών θα πρέπει να μεταβούν  εκ νέου σε μηχάνημα ΑΜΕΚ (Αυτόματο πωλητή του Μετρό (μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία φόρτισης ή επαναφόρτισης των καρτών τους) και να προβούν στα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο : Πατάμε την επιλογή: Ελληνική σημαία.

Βήμα 2ο : Πατάμε την επιλογή: «Επιδότηση».

Βήμα 3ο : Τοποθετούμε την ηλεκτρονική κάρτα στην μπροστινή θήκη του ηλεκτρονικού μηχανήματος και πατάμε την επιλογή: «ΟΚ».

Βήμα 4ο : Ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης, βγαίνει πρώτα η απόδειξη και συνεχίζει να φορτίζει η κάρτα.

Βήμα 5ο : Αφαιρούμε την κάρτα όταν μας ενημερώσει το μηχάνημα και κρατάμε την απόδειξη.

Για Το Δ.Σ.

                  Ο Πρόεδρος                                                                  Η  Γεν. Γραμματέας

     Σωτήρης Τριπολιτσιώτης                                                       Πανωραία  Τέγα

Δείτε την ανακοίνωση σε .doc