Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Σ.Δ.Υ.Α. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την ένταξη, για όσα από τα μέλη του Συλλόγου μας το επιθυμούν, στο προνομιακό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Πρόκειται για ένα ομαδικό ασφαλιστήριο της εταιρίας INTERAMERICAN, το οποίο έχει ήδη συμπληρώσει 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Το ομαδικό αυτό πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, των επισκέψεων σε γιατρούς, των διαγνωστικών εξετάσεων και του προληπτικού check –up.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι :

  • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου.
  • Ελεύθερη επιλογή ιατρού.
  • Ελεύθερη επιλογή διαγνωστικού κέντρου.
  • Επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων της Αθηναϊκής Κλινικής – Medifirst και της Euromedica με απ’ευθείας κάλυψη του κόστους.
  • Πλήρης προληπτικός έλεγχος υγείας (check-up).
  • Κάλυψη κόστους φαρμάκων.
  • Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής και ατυχήματος.
  • Δυνατότητα επέκτασης των παροχών του ομαδικού συμβολαίου, με ταυτόχρονη εξασφάλιση για την ηλικία που δε θα υπάρχει κάλυψη ομαδικής ασφάλισης.
  • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ισχύει από τον πρώτο Δικαστικό Υπάλληλο που θα ασφαλιστεί και δεν απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετοχής.
  • Η καταβολή των ασφαλίστρων θα γίνεται με προσωπική ειδοποίηση κάθε εξάμηνο.

Με το ομαδικό αυτό πρόγραμμα ασφάλισης παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη του Συλλόγου μας και στις οικογένειές τους, να αποκτήσουν πρόσβαση στα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης σε προνομιακή τιμή. Θα μπορούν να ασφαλιστούν και συνάδελφοι που δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, αφού προηγουμένως ενημερωθούν από τον ΣΔΥΑ και την Ασφαλιστική Εταιρία.

Αναλυτική παρουσίαση του Ασφαλιστικού Προγράμματος (κλικ εδώ) (καλύψεις, κόστος και λειτουργία) μπορείτε να δείτε στο site του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας, στην διεύθυνση www.sdya.gr

Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων συναδέλφων, σχετικά με το ασφαλιστικό πρόγραμμα, ο ΣΔΥΑ θα προγραμματίσει αναλυτική παρουσίαση σε συγκεκριμένους χώρους, όπου και θα δοθεί η δυνατότητα να τεθούν και να απαντηθούν συγκεκριμένα ερωτήματα από εξειδικευμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της INTERAMERICAN. (Εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται στα μέλη του Δ.Σ. του ΣΔΥΑ).

Αρμόδιοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για την ενημέρωση, την καθοδήγηση και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων είναι οι:

ΤΖΙΩΤΖΙΟΣ ΘΑΝΟΣ τηλ. 6932 250156 και 2108121273 (tziotziosa@agency.interamerican.gr)

ΤΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ τηλ. 6932 300780 και 2106609719 (tournatzisl@agency.interamerican.gr)

Για το Δ. Σ. του ΣΔΥΑ

Ο  Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Θανάσης Κόκκινος                                                              Σωτήρης Τριπολιτσιώτης

Δείτε εδώ την ανακοίνωση σε μορφή .doc